Menü
A Liscáról Blog Kapcsolat Lisca hírlevél Fehérneműk Fürdőruhák Üzletkereső Webshop

Blog

5 fehérneműbaki, amivel tönkreteheted a megjelenésedet

Végérvényesen lekerültek a kabátok, és előástuk a szekrények mélyéről a nyári pólókat, toppokat és ruhákat. Jöhetnek a felszabadult esti bulik, vagy a romantikus vízparti séták és persze a szexi, nyári outfitek! De figyelj az alapokra, a fehérneműre is, hogy ne csapd agyon a megjelenésedet!

Mondjuk ki: mind szexistennők szeretnénk lenni! Elbűvölőek, hogyha belépünk egy terembe, akkor minden szempár ránk tapadjon. Márpedig az a bizonyos, sokat emlegetett kisugárzás nem a kilókból, testalkatokból érkezik, hanem belőlünk. Abból, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, magabiztosan mozgunk.

Ám ha a tükör elől úgy lépünk el, hogy jó lesz az úgyis, kicsit kilóg, bevág, kilátszik, de úgysem veszi észre senki, akkor vesztettünk. Amikor ugyanis belépünk abba a bizonyos terembe, igenis érezni fogjuk, hogy más is látja. Húzkodunk és türögetünk majd, hogy javítsunk a helyzeten, de akkor már késő lesz. Mert elég egy apró figyelmetlenség, kilógó melltartópánt, feneket kettévágó bugyi, hogy a megjelenésünk a szexi dívából olcsó slamposba csússzon.

Szóval vissza az alapokhoz, lépjünk vissza a tükör elé, és kezdjünk mindent elölről! Válasszunk ki az ideális fehérneműt, hiszen minden onnan indul. Egy gyönyörű szett, egy különleges bugyi, melltartó párosítás igenis dög érzetet tud adni. Na, ettől leszünk szexik!

 

Íme, az ördög és az ő részletei, amin igenis áll vagy bukik a megjelenésünk:

 

1. Válassz megfelelő méretet!

 

Egyszerűnek hangzik, de valójában sokaknak jelent nehézséget kiválasztani a megfelelő méretet. Első lépés: legyünk őszinték magunkkal! Hidd el, nem vagy egyedül azzal, hogy felszaladt egy kis borítás a téli a hidegben. Ez van! Szóval elő a centit és mérj, de őszintén. Majd amikor visszaáll a rend és a kiló, akkor megleped magad egy új szettel, de addig is ne feledd: ha kényelmes és jó méretű a fehérneműd, sokkal jobban fogod érezni magad!

 

Melltartónál a megfelelő méret megállapításához szükség van a mellbőség és a mell alatti méretre. Előbbihez a mérőszalagot a mellcsúcson vezetjük körbe, ügyelve arra, hogy hátul is a mell magasságában legyen, ez adja meg a mellbőséget.

 


 

 

A mell alatti méretnél figyeljünk oda, hogy a centi közvetlenül a mell alatti vonalon legyen. A kosár besorolások alapja, hogy a kosár mérete a mellcsúcsnál mért körméret és a mell alatt mért körméret különbségét illetően hogyan alakul.

Vagyis:

’A’ a kosár mérete, ha a különbség kb.13 cm

’B’ a kosár mérete, ha a különbség kb. 15 cm

’C’ a kosár mérete, ha a különbség kb. 17 cm

’D’ a kosár mérete, ha a különbség kb. 19 cm

’E’ a kosár mérete, ha a különbség kb. 21 cm

’F’ a kosár mérete, ha a különbség kb. 23 cm

’G’ a kosár mérete, ha a különbség kb. 25 cm

 

Vannak nők, akik tudatosan egy számmal kisebb bugyit vesznek, mint amit valójában hordaniuk kellene, ugyanis szerintük így a popó feszesebbnek tűnik. Ők tudják! Mi azért törekedjünk inkább arra, hogy a méretünket válasszuk, a feszesítésre pedig ott a futás!

 

2. A színek harmóniája

 

Volt idő, amikor végtelenül menő volt, ha a kék top alól kivillant a piros melltartó pántja, vagy a fehér póló alatt átütött a fekete melltartó. Volt idő… Maradjunk annyiban, hogy mi inkább helyezzük a hangsúlyt arra, hogy a megfelelő ruhához a megfelelő színű melltartót és bugyit válasszuk.

Világos ruhákhoz a legjobb és legdiszkrétebb megoldás a testszínű melltartó és alsónemű, ami kitűnően mutat könnyed, áttetsző nyári felsők, áttört csipkeruhák és fehér ingek alatt is. Az sem baj, ha a melltartó csajosan csipkés, és egy kicsit átsejlik. De csak kicsit, mert itt is könnyen át lehet csúszni a sötét oldalra.

 

 


3. Csak szilikonosat ne!

 

Szerencsére a láthatatlan rémség már visszavonulóban van a divatból, bár még mindig össze lehet futni egy-egy vállba bevágó, műanyag csodával melegebb napokon, ami alatt korántsem diszkréten, de enyhén sárgás színt adva gyűlik meg az izzadság. Ha csak egyetlen pontot fogadunk meg az itt felsoroltak közül, akkor ez legyen az!

 

Nem kell aggódnunk, amennyiben pánt nélküli ruhát vagy felsőt szeretnénk felvenni, szerezzünk be inkább minőségi pánt nélküli melltartót. Gyönyörű, jól tartó és kényelmes darabokat lehet már kapni. Ha pedig olyan mellbőséggel áldott/vert meg a sors, hogy így nem megfelelő a tartás, akkor fájó szívvel, de inkább eresszük el a pánt nélküli darabokat.

 

4. A kilógó részek réme

 

Spagetti pánttal versenyző melltartópánt, nadrágderékon túlfutó tangabugyi… Ha egy mód van rá: na, ne! Örök szabály, hogy bármilyen szexis fehérnemű is van rajtunk, viseljük azt inkább a ruha alatt, ne pedig helyette! A rosszkor, rossz helyen kivillanó pántokkal, a kivágott hátú felsőkből kibukkanó melltartóval könnyen ízléstelenné válhatunk még a legdivatosabb szettekben is. Villantsunk szexi hátat és dekoltázst, ne fehérneműt!

 

 

 


 

5. Megfelelő fazon titka

 

Nincs annál illúziórombolóbb, mint amikor a leggings alatt kirajzolódik a bugyi bevágása, vagy amikor a lenge, világos lennadrágon átsejlik a nagymamabugyi. A megfelelő méreten túl a megfelelő fazon is kulcsfontosságú. Legyen a ruhatárunk alapdarabja egy varrásnélküli, testszínű tangabugyi (na, meg a hozzá illő melltartó), és akkor nem lesz az az extra szűkre szabott ceruza szoknya, ami kifogna rajtunk. Amennyiben pedig úgy érezzük, hogy elkél az optikai tuning, akkor bátran válasszunk testformáló fehérneműt, úgysem látja más. Ha fülledt nyárestén mégis lekerül a szoknya, legfeljebb jót röhögünk rajta, végülis Hugh Grantnek is bejött…

 

 

 

 

Derecskei Andi

LISCA Magyarország

 

Találd meg Te is a tökéletes LISCA fehérneműd!

 Vissza