Menü
A Liscáról Blog Kapcsolat Lisca hírlevél Fehérneműk Fürdőruhák Üzletkereső Webshop

Blog

A legjobb melltartófazonok nagy keblekhez

A mellméret ugyanolyan sarkalatos kérdés a nők életében, mint a göndör vagy egyenes haj problémája: mindenki a másikét szeretné. Akinek kicsi a cicije, nagyobb után áhítozik, akit pedig bőven áldott a sors, az többnyire szívesen dobna le egy-két méretet terheiből. Ha az utóbbi kategóriát erősíted, jól figyelj: íme néhány tipp és a legjobb fazonok, amelyekkel könnyebbek lesznek a hétköznapok!

Jóból is megárt a sok!

Gyönyörű és látványos dekoltázst a dús keblű hölgyek minden praktika nélkül varázsolhatnak, így nem véletlen, hogy a plasztikai műtétek sztárja a mellnagyobbítás. Ám egy bizonyos mellméret fölött élő nők nem mindig annyira boldogok attól, hogy ennyire bőven áldotta őket a sors: gyakoriak a krónikus hátfájások, sokkal könnyebben és gyorsabban ereszkedik meg a mell a kötőszövetek extra terhelése miatt. Talán felesleges is sorolnom, hiszen éppen azoknak hozunk tippeket, akik mindezeket a mellékhatásokat ismerik.

 

Pedig a jól megválasztott melltartófazon, a speciálisan dús keblű hölgyek számára készült fehérnemű igenis megkönnyíti az életet, és csökkenti a negatív hatásokat. A LISCA pontosan ennek tudatában fejlesztette ki nagy mellű hölgyeknek szánt fehérneműit, hogy az átlagtól eltérő méretekkel rendelkezők is megtalálják a megfelelőt, akár H kosárméretben is!

De lássuk, milyen fazonok közül érdemes választanod, ha te is extra adottságokkal rendelkezel!

Balconette

Az abszolút kedvenc a nagy kosármérettel rendelkezőknél. Nem véletlenül, hiszen ideális fazon, amely magasan záródik, ráadásul alulról támasztja a kebleket úgy, hogy közben nem nyomja össze őket. Választható félkosaras vagy egész kosaras fajtában is, ez utóbbi sokkal jobb tartást biztosít.

Szuper viselet, ha szeretnél egy kis cicit villantani, akár alkalmakkor, akár csak úgy, mert megteheted!


 

Merevítős melltartó

 

Ugyancsak kitűnő tartást biztosít, ráadásul a merevítő formázza is a melleket, és nem engedi szétfolyni őket. Ennél a fazonnál egyértelműen részesítsük előnyben az egész kosaras fazont. A merevítős fazon szinte minden ruha alá jó, legyen az egy egyszerű hétköznapi póló, vagy egy kicsit mélyebb kivágású ruha.


 

Nagymellűként erre figyelj melltartó választáskor!

  1. A súly megtartásának szempontjából fontos, hogy a melltartó pántja minél magasabban, akár már a kulcscsontodtól induljon!
  2. Legyen minél vastagabb a pánt, mivel így eloszlik a teher a vállaidon és kevésbé fogja a súly a gerincedet terhelni.
  3. A vastag szivacsos megoldásokat jobb ha elfelejted, mert csak még nagyobbnak láttatja a mellet.
  4. Ugyanez a helyzet a push-uppal! Talán nem kell magyarázni, hogy miért ne válassz dedikáltan a mellnagyobbításra hivatott fazont.
  5. A melltartó kosara minél magasabban érjen össze, hiszen ez tartja kordában a ciciket.
  6. Figyelj a megfelelő minőségre! Legyen vastagabb anyagból a melltartó, ugyanis ha nagyon nyúlik az anyag, a fehérnemű már nem fog kellően tartani.

 

Ezeket a fazonokat pedig végképp kerüld el!

Háromszög melltartó

Bár a háromszögmelltartó mostanában reneszánszát éli, ha extra méretekkel rendelkezel sajnos el kell felejtened a tartás nélküli, rögzítetlen háromszögmelltartókat. Ezeket a kebeltakarók tényleg csak takarónak, vagy inkább dísznek találták ki, funkciójuk szinte kimerül a mellbimbó elrejtésében. Nagy mellre pedig az bizony édeskevés.

Pánt nélküli melltartó

Nagyon nagy mellekkel ez a fazon bizony tabu, hiszen nem tud elegendő tartást biztosítani, a gravitáció pedig könyörtelen. Ha extra méret alatt vagy (mondjuk D kosárig), akkor kísérletezhetsz, de nagyon ügyelj arra, hogy eléggé széles legyen a melltartó hátpántja, és mindenképpen legyen tapadást biztosító szilikoncsík belül. 

 

Találd meg az ideális melltartód nálunk!

 

Derecskei Andi

LISCA MagyarországVissza