Menü
A Liscáról Blog Kapcsolat Lisca hírlevél Fehérneműk Fürdőruhák Üzletkereső Webshop

Blog

Alsó kérdésekről felsőfokon, avagy öt bugyifazon, amire minden nőnek szüksége van

Bár a legtöbb nőnek megvan a kedvenc bugyifazonja, amihez tűzön-vízen át ragaszkodik, ám vannak helyzetek, amikor kénytelenek vagyunk kilépni a komfortzónánkból. Alkalmak és ruhafazonok, amelyek mást követelnek. De mit?

A rohangálós, dolgozós hétköznapokon szeretünk a legkényelmesebb fehérneműnkbe bújni reggel, és bizony a komfort sokszor felülírja az esztétikumot. Pedig egy szép szoknya vagy nadrág eleganciáját lelombozóan tudja agyoncsapni a kínosan és legrosszabb helyen bevágó bugyi.

 

Hogy ezt megelőzzük, érdemes átgondolnunk fehérnemű választáskor, hogy mit is szeretnénk aznap viselni, és néha bizony muszáj áldoznunk a szépség oltárán is, még akkor is, ha ez estben a kényelmünket kell – legalábbis részben – feladnunk.

De nézzük, hogy melyik bugyifazont mihez ajánljuk, és mihez nem:

 

Bikini és Brief-fazon

Talán a két legkedveltebb és legtöbbet hordott, klasszikus fazonok. Előbbi valamivel alacsonyabb derekú, utóbbi magasabban ér véget. Bár vékonyabb anyagú nadrágokon, ruhákon könnyen közszemlére tehetjük alsóneműnk határait, mégis sokan választják ezt a fazont. Ha mi is nagy kedvelői vagyunk, azért reggel, öltözködés előtt gondoljuk át, hogy mi kerül majd felülre, és azon biztosan nem üt-e majd csúnyán át.

 

Nem ajánlott: testhezálló, könnyű nyári szoknyákhoz, ruhákhoz, vékony anyagú nadrágokhoz.

Ajánlott: vastagabb anyagú nadrágokhoz, sportoláshoz és azokon a bizonyos nehéz napokon.

 

 

 

 

Cheeky, vagy francia bugyi

Bár ugyancsak magasabb derekú, mint a Brief-fazon, alsó szélei ívesebben futnak, így szabadon hagyják popsink alsó felét. Szexi és izgalmas darab, főleg ha csipke bolondítja. Sajnos vékonyabb nadrágokhoz ez a fazon sem túl előnyös, de libbenős, könnyű szoknyához bátran hordjuk. Főleg, ha a pasinkkal randizunk.

 

Nem ajánlott: testhezálló szoknyákhoz, ruhákhoz, vékony anyagú nadrágokhoz.

Ajánlott: libbenős, könnyű szoknyákhoz, ruhához, vastagabb anyagú nadrágokhoz, csak úgy otthon az izgalom kedvéért.

 

 

 

 

Boyshort

Ez a bugyi a férfialsókhoz hasonló fazonú, a csípő körül egyenes, a comboknál pedig rövid szárban végződő shorthoz hasonlító. Lényegében kisebb nadrágnak is elmegy, bár utcai viseletnek nem ajánlanánk csak úgy magában, otthon vagy pizsamának azonban tökéletes, kényelmes és sokkal csinosabb, mint a kinyúlt biciklisnadrág vagy alvós gatya.

 

Nem ajánlott: varrás nélküli fazonja minden viselethez ideális.

Ajánlott: gyakorlatilag mindenhez, főleg, ha varrás nélküli darabot választunk, hiszen így szépen megbújik a ruha alatt.

 

 

 

Tanga

Az örök kedvenc. Ha esztétikai oldaláról nézzük, akkor verhetetlen fazon, szexi és a legtöbb ruha alá ideális, hiszen nem látszik át. A varrás nélküli darabok pedig nincs ruhafazon, ami alá ne lennének szuperek. Egészségügyi oldalról persze felvetődnek kérdések, és néhány nőgyógyász nem javasolja viselését, legalábbis mindennapi viselését.

 

Nem ajánlott: ha van egy kis feleslegünk, akkor az extra szűk ruhák alatt nem mutat jól.

Ajánlott: gyakorlatilag mindenhez, főleg, ha varrás nélküli darabot választunk.

 

 

 

 

 

Alakformáló fehérnemű

A nagymama bugyija típustól egészen a teljes testet befedőig, sokféle típusa létezik. Persze nekünk nem feltétlenül kell bokáig zárót beszereznünk, de egy feneket-csípőt-derekat, esetleg combot formálót érdemes a gardróbunkban tartani, kivéve ha tökéletes fitneszalakunk van.

 

Ajánlott: a test vonalait jobban érvényre juttató ruhák alá, ha szükségünk van egy kis optikai tuningra.

 

Derecskei Andi

LISCA Magyarország

 

 

 

 

Találd meg te is a tökéletes Lisca fehérneműd!Vissza