Menü
A Liscáról Blog Kapcsolat Lisca hírlevél Fehérneműk Fürdőruhák Üzletkereső Webshop

Blog

Dögösnek érezni magad igenis jár! Ahogy a szexi fürdőruha is!

Vállat hátra, fejet fel, és ne takargasd magad a strandon! Úgy érzed, mivel nincs tökéletes strandalakod, így neked a „dög vagyok” érzés nem is jár? Felejtsd el, és válassz inkább egy szexi fürdőruhát! Aztán irány a vízpart!

Megvan a szomszédcsaj, aki itt-ott kerekebb ugyan, de ha végiglejt az utcán, akkor zokog a férfiszív?

Mindjárt gondoltam...

Azt ugye tudod, hogy te is szomszédcsaj vagy? Igen, az idei nyaralást pedig már kéretik így tölteni! Ehhez első lépésként válassz olyan fürdőruhát, amilyet korábban nem mertél volna!

 

És hogy milyen legyen a strandszezon királynője fürdőruhád? Idén tényleg szabadon eresztheted a fantáziádat. Ezen a területen is... A szégyenlősséget, visszafogottságot, kishitűséget pedig zárd vissza a szekrénybe a nagykabátok mellé, aztán felejtsd is ott örökre, különben lemaradsz a dögös önmagadról, és a leggusztább fürdőruhákról!

 

Milyen az idei felhozatal?

 

1. Játékos, színes és egzotikus

 

Akárcsak a LISCA Honolulu bikinijei. A szivacsos bikinifelső éppen úgy támogat, hogy mellbedobással győzhess. Bármikor, bárhol, bárki felett! Ráadásul kényelmes, rejtett oldalak diszkréten segítenek, hogy a forma és az illeszkedés is tökéletes legyen. A vékony, eltávolítható pántok különböző kombinációkban viselhetők, ha pedig igazán szabad akarsz lenni, akkor viselheted a pánt nélküli variációt. Mert megteheted!


 

2. Kifinomul, elegáns és letisztult

 

Ha te is ilyen vagy, akkor egyértelmű a választás: a te fürdőruhád a LISCA Egipt! A fekete-fehér kombináció soha nem megy ki a divatból, és az Egipt chevron mintája, valamint finom és diszkrét aranyfeliratai pont annyi izgalmat csempésznek az összeállításba, hogy attól elálljon a lélegzet. Szerelem első látásra!

 

Ha tartasz a bandeau típusú felsőktől, mert úgy érzed, hogy lelapítanak, akkor jó hír: ez a típus szivaccsal bélelt, de van pántos kombinációja, sőt egyrészes darabja is. 


 

3. Szexi, friss és izgalmas

 

Egy LISCA Tropic fürdőruha mindenkinek jár! Főleg, hogy 2018 nyarának egyik legizgalmasabb mintája a levéldíszítés. Pántos vagy pánt nélküli felsőrész, bevállalós dekoltázzsal – mindenhogy jöhet, mert a merevítős, szivacsos kosaraknak köszönhetően nem kell feszengeni semmilyen helyzetben. Ez a felső tuti nem csúszik le! Kivéve persze, ha te akarod… :)


 

4. Nőies, vibráló és örök

 

A LISCA Gran Canaria fürdőruhái azoknak készültek, akik visszanyúlnának egy kicsit a klasszikus eleganciáig, a titokzatos nőig. De tennék mindezt úgy, hogy közben a gyönyörű színeknek köszönhetően a vibrálás is megmaradjon. Mert idén minden jöhet, ami élénk és figyelemfelkeltő, bújjon el a tömegben az, aki nem hisz magában!

 

Ráadásul ez a típus nemcsak bikininek készült el, hanem egyrészes fürdőruhának is. A szabásának köszönhetően pedig csodálatos kiemeli a derekat és nyújtja a lábakat.


5. Csipkés, dögös és királynői

 

A LISCA Amalfi fürdőruhája a kollekció ékköve. Szexi, de nem közönséges, rafinált és még véletlenül sem unalmas. A push up gyönyörű kerek és telt melleket varázsol, az egyrészes fürdőruha oldalkivágásától pedig csípőnk és a derekunk is villan. Az örök fekete mellett türkiz színt is választhatunk, ha inkább a világosabb árnyalatra szavaznánk.

 

Az Amalfi bikinijének felső része pedig annyira különleges, hogy arról csak felsőfokban lehet beszélni. Na, ebben tutira te leszel a dögös szomszédcsaj...


 

Találd meg Te is a tökéletes fürdőruhád!

 

Derecskei Andi

LISCA Magyarország


 Vissza