Menü
A Liscáról Blog Kapcsolat Lisca hírlevél Fehérneműk Fürdőruhák Üzletkereső Webshop

Blog

A merevítő nélküli melltartó mítosza

Manapság a nőkkel szemben alapvető elvárás, hogy legyenek szexik. Ja, és emellett még gondoskodók is. Illetve kifinomultak. Meg kemények is, ha kell. Persze pörögjenek is egész nap 100%-on, miközben tökéletesen néznek ki. Csupán ennyi az elvárás a mai nőkkel szemben…

Eközben mire vágyunk mi nők?

Arra, hogy hazaérve levehessük végre a melltartónkat és önmagunk lehessünk kényelmesen, elvárások, sztereotípiák és súlyos megfelelési kényszer nélkül...

 

Nos, a társadalom elvárásaival szemben nem tudok egyetemes tippel szolgálni.

De mit szólnátok hozzá, ha azt mondanám, nem lehetetlen, még csak nem is nehéz olyan melltartót találni, amiben napközben is olyan kényelmesen érezhetitek magatokat, hogy a napi elvárás cunami meg se fog kottyanni? …Vagy legalább nem akarjátok majd letépni magatokról a melltartót és rituálisan elégetni már délelőtt 11-kor.

A LISCA olyan merevítő nélküli melltartókat dobott piacra, amiket – a legtöbb fast fashion márka hasonló termékeivel szemben – nem csak 12 éves, A-s mellű lányoknak terveztek, hanem valódi nőknek, nem elhanyagolható mellmérettel.

De mik azok a bevett mítoszok, amik miatt már zsigerből a push-up, merevítős, balconette, sőt bralette darabok felé fordulunk, a merevítő nélküli melltartókra ügyet sem vetve?

Íme:

Az 1-es számú mítosz: A merevítő nélküli melltartók nem tartanak megfelelően.

Nincs annál elkeserítőbb, mint amikor rájövünk, hogy a merevítő nélküli melltartónk pont annyira tart és formáz, mint a póló, ami alá felvettük. Ilyenkor megállja a helyét a szlogen, hogy „Olyan érzés, mintha nem viselnél semmit a ruha alatt.” Valóban. Meg a látvány is épp olyan.

E problémára reagálva a LISCA-nál komoly tervezés és hosszú tesztelési fázis előzte meg a merevítő nélküli melltartók debütálását azért, hogy ugyanolyan profi tartást és formálást érhessenek el, mint a merevítős vagy push-up modellekkel.

És képzeljétek, a megoldásban nincs semmi titok, csak a megfelelő anyagok találkoztak a megfelelő szabással, és a LISCA-nál bevállalták, hogy használat közben is teszteljék az egyes modelleket.

 


A 2-es számú mítosz: A merevítő nélküli melltartók kislányosak.

Ezt kiegészíteném azzal, hogy amik egy kicsit is nőiesebbek, azok meg nem igazán tartanak.

A megoldás itt is az anyagválasztásban és a szabásban keresendő. A szexi elegancia, a kényelemmel nem egymást kizáró tényezők!


A 3-as számú mítosz: A merevítő nélküli melltartók kismellű nőknek készülnek.

A legtöbb fast fashion márka mérettáblázata kb. D kosárig terjed, ha merevítő nélküli darabokról beszélünk, már a C kosaras hölgyek is csak erősen szűkített kínálatból válogathatnak. Ennek fő oka az 1-es pontban taglalt tartás probléma, a másik pedig az adott márka által preferált nő ideál.

A LISCA ezzel szemben valódi nőknek tervez, akik sokfélék, sokféle alkattal és mérettel. Ezért, ha te sem tartozol abba a 20%-ba, akiknek a legtöbb fast fashion márka szerint „normál” méreteik vannak, légy büszke rá, és keress egy LISCA üzletet, ahol szakeladók fognak segíteni a megfelelő méret kiválasztásában.


Mert van élet C kosár felett is.

Szóval hölgyeim, ha legközelebb melltartót kerestek, próbáljatok ki egy merevítő nélküli darabot! Nem fog kevesebb elvárás zúdulni rátok, de, ha kényelmes fehérneműben vágtok neki a mindennapoknak, egy gonddal máris kevesebb!

 

 

Derecskei Andi

LISCA Magyarország

 

Találd meg Te is a számodra tökéletes LISCA fehérneműt!Vissza