Menü
A Liscáról Blog Kapcsolat Lisca hírlevél Fehérneműk Fürdőruhák Üzletkereső Webshop

Blog

Mínusz egy ruhaméret azonnal – menyasszonyok álma az esküvői szezonban

Persze nemcsak a nagy napra készülődő hölgyek szeretnének maguknak azonnal eggyel kisebb ruhaméretet, nyaralás előtt is jól jönne a varázsütésre kialakuló, ideális bikinitest. Sajnos ennek titkát még nem sikerült megfejtenünk, azt azonban megmutathatjuk, hogyan segít egy jól megválasztott alakformáló fehérnemű, hogy a legjobb formánkat hozhassuk egy-egy igazán fontos alkalommal.

Talán néhányunkban még él a kép, ahogy a megtermett és elszánt segítő a talpát a karcsúsodni vágyó delikvens hátának feszítve, recsegő madzagokkal húzza meg a fűzőt. Nos, akkor itt az ideje, hogy frissítsük ezt a képet, hiszen ma már közel sem a kényelmetlenségről, a feszengésről beszélünk, ha az alakformálás a téma.

 

Ha rajtad is van egy kis felesleg, akkor hidd el: nem hiányozhat a fehérneműkészletedből egy alakformáló, önbizalom-növelő, has/csípő/combleszorítós bugyi. Mert olykor-olykor bizony jól jön az optikai tuning, még ha rendben is vagyunk magunkkal, úgy ahogy vagyunk.

Hogy mit tudnak ezek a trükkös kis darabok?

 

Az alakformáló bugyik leszorítják a has és csípő tájékát, de nem továbbuggyantják a felesleget a szélekig, hanem szépen eloszlik a testen, aminek el kell, így pillanatok alatt gyönyörű lankák és völgyek varázsolódnak ránk oda, ahol néhány másodperce még a tenger hullámzott.

 

Ha pedig úgy érezzük, nagyobb felületű feszesítést szeretnénk, hiszen combtájékon is jól jönne némi korrektúra, akkor sem kell lemondóan legyintenünk. A Lisca fehérnemű-kínálatában ilyen darabot is találunk, ami ráadásul nemcsak optikai segítséget nyújthat. Többségünk biztosan megtapasztalta már az érzést, ahogy meleg nyári napokon a szoknya alatt, járás közben folyamatosan súrlódó belsőcomb fájón kidörzsölődik. A hosszabb szárú alakformáló fehérnemű ezen a kínzó jelenségen is megnyugtatóan segít.

 

 

Persze ha alakformálás, akkor többen azonnal felhördülnek:

Na nem! Hogy fogok kinézni, ha esetleg lekerül a ruha?

 

Megnyugtathatok mindenkit, hogy mostanra már nem kell tartani attól, hogy a nagymamabugyi hatású fehérneműk miatt komikus összkép rajzolódik ki, ha úgy alakul és tényleg lekerül a ruha. A Lisca alakformáló fehérneműknél igenis hangsúlyt helyezünk arra, hogy egyesítsük a szexi megjelenést és az alakszobrászatot, hogy fülledt estéken is nyerők lehessünk.

 

És ha már forró pillanatok: nem, nem kell izgulnunk a befülledéstől, és a jelenség nyomán esetlegesen kialakuló kellemtelen testszagoktól sem. Ha jól választunk és minőségi fehérneműre tesszük a voksunkat, akkor biztosak lehetünk benne, hogy bőrünk szellőzése megoldott, nem fogunk kényelmetlenül befülledni, még ha nagyobb felületen is takar minket a bugyi/nadrág.

 

Néhány jó tanács, hogy mire érdemes figyelni az ideális alakformáló fehérnemű kiválasztásakor:

 

Mindig a megfelelő méretet válaszd!

Ha egy számmal kisebb darabot emelsz le a polcról, azt remélve, hogy a kevesebb néha több elv itt is működik, akkor el kell keserítenünk. Nemcsak a kívánt a hatást nem éred el, hiszen igenis be fog vágni és tömörít, nem pedig eloszlat, ráadásul még kényelmetlen is lesz (ha egyáltalán magadra tudod rángatni), a keringésednek sem feltétlenül tesz jót a túlzott szorítás. Eggyel nagyobb mérettel sem érdemes kísérletezni, mert akkor felesleges volt a beruházás, elhiheted: nem úgy formál majd, ahogy szeretnéd.

 

Gondold át, milyen színű alsóneműre van szükséged!

Fehér ruha alá szeretnéd az esküvődre? Esetleg A kisfekete alatt van szükség egy kis rásegítésre? Többféle színű ruha alatt hordanád majd? Mindegyikre van lehetőség! A Lisca kínálatában megtalálható a klasszikus fehér, a dögös fekete és a minden ruha alá ideális, testszínű fehérnemű is. Kísérletező kedvű hölgyek pedig választhatják szexi, élénk színű és csipkés csodáinkat.

 

Az anyag minősége legyen a legfontosabb, amikor választunk!

Ugyan utolsónak írtam ezt a pontot, de csak azért, hogy biztosan megmaradjon: nincs rosszabb egy gyenge minőségű, műszálas fehérneműnél, ami nemcsak kényelmetlen a bőrünknek, de egészségügyi szempontból is vet fel kérdéseket. Nem kell tucatnyi alakformáló fehérnemű a fiókunkba, legyen egy, de az képviseljen minőséget!

 

Derecskei Andi

LISCA Magyarország

 

Találd meg Te is a hozzád illő alakformáló fehérneműt!Vissza