Menü
A Liscáról Blog Kapcsolat Lisca hírlevél Fehérneműk Fürdőruhák Üzletkereső Webshop

Blog

Most akkor villantsunk vagy ne?

Alaphelyzet, hogy úrinő nem mutogatja a fehérneműjét. Vagy mégis?

A merevítő nélküli csipkemelltartók újabb térhódításával egy új trend is elindult hódító útjára: most nem ciki, ha villan a melltartó! Persze azért a jó ízlés elvárt, hiszen lehet ezt elegánsan már-már művészien is csinálni.

Ugye, mondanom sem kell, nagyon vékony a határmezsgye a szuper dögös, valamint az ízléstelen és közönséges között? Vagyis van néhány szabály, amit érdemes betartanunk, ha nem akarunk átcsúszni a divatbakik sötét oldalára…

A legfontosabb:

 

A melltartó villantás szigorúan szabadidős tevékenység!

Vagyis, ami menő egy esti partin, a Balaton-parton vagy egy fesztiválon, az erősen ciki a munkahelyünkön. Nyilván utóbbi területen is vannak olyan helyek, amelyeknél lazábbak a szabályok, de ha hivatali környezetben dolgozunk, akkor inkább ne akarjunk úttörők lenni.

 

Nem, a szilikonpánt nem alkalmas erre!

Nagyjából semmire sem, hiszen kevés cikibb dolog van, mint az ízléstelen műanyagcsík a bőrbe ágyazódva. Ha villantani akarunk, akkor ahhoz válasszunk jó minőségű és szép csipkefehérneműt.

Ha zavar, hogy kilóg a pánt a pólónk, ruhánk alól, akkor felejtsük el ezt a trendet, nem nekünk való. Irtózatosan hülyén néz ki, ha folyamatosan igazgatunk és húzkodunk.

 

A kevesebb néha több!

Hogy mit is értek ez alatt? Ha oldalt villan a pánt, akkor a vállunkon vagy a dekoltázsunknál már ne lógjon ki a melltartó, mert az már a közönséges kategória.

 

Hogyan álljunk neki, ha megmártóznánk ebben a nagyon is szexi trendben valamelyik fülledt nyárestén?

 

Először is döntsük el mennyire vagyunk bevállalósak, ugyanis kétféle irányból közelíthetünk. Bátrak a vékony és sokat mutató csipkecsodák, vagyis a tényleges fehérneműk oldalára álljanak. A kevésbé bevállalósak pedig az úgynevezett bralette darabok mögé sorakozzanak. Utóbbiak már nem is annyira fehérneműk, hanem inkább topok, bár hozzák a fehérnemű feelinget.

 

Aztán válasszunk egy gyönyörű melltartót. Amit mindenképpen tudnod kell: lehet fekete, fehér, színes, csipkés vagy átlátszó, lehet merevítős vagy merevítőnélküli, de a szivacs felejtős, így csak a saját valós mellméretedre számíthatsz!


Ha megvan az áhított gyönyörűség, akkor nincs más feladatunk, mint eldönteni, hogy milyen ruhadarab alól villanjon ki.

 

1. Top vagy trikó alól

 

Nincs is jobb időszak, mint a nyár, hogy a lazán aláhulló trikónk oldalán megvillantsuk a melltartónkat. Merészen kivágott topnál pedig a dekoltázsunkat finomíthatja fehérneműnk csipkéje.

 

2. Blúz, ing vagy ingruha kivágásából

 

Egy maszkulinabb szabású ing vagy ingruha dekoltázsában megvillanó csipke egészen pikánssá tudja varázsolni a megjelenésünket. Kicsit olyan, mintha most kaptuk volna fel párunk ingét a földről, mert késében vagyunk... Természetesen nemcsak a férfiasabb szabású felsőkre, de a blúzra is jó hatással lehet az előtűnő fehérnemű.

 

3. Laza felsővel

 

Továbbra is tartja a magát a laza, vállról finoman lesikló pulóverek divatja. Szerencsére. Hiszen szinte hívogatnak, hogy ízelítőt adjunk a fehérneműből, amit alatta viselünk. Persze nem arra gondolok, hogy melltartónkat a kosaráig közszemlére tesszük, de ha szép a fehérneműnk pántja, akkor mindenképpen megérdemli, hogy villanjon.

 

4. Átlátszó felső alatt

 

Ez talán a legneccesebb kategória, ahol könnyű mellélőni és ízléstelenné válni, szóval csak és kizárólag a divathoz biztos kézzel nyúlóknak ajánlom. Ha vékony anyagú felsőt veszünk fel, akkor viselhetünk hozzá eltérő színű vagy azonos árnyalatú melltartót. Fehér póló esetében a fekete vagy színes melltartók mutatnak a legjobban, míg átlátszó fekete felső esetében maradjunk a feketénél.

 

 

Ha kedvet kaptál egy kis nyáresti kacérkodáshoz, a LISCA melltartók között biztosan megtalálod a tökéletes darabot!

Irány a melltartók!

 

Derecskei Andi

LISCA MagyarországVissza